Gombazsákok


Tanfolyam Gombazsák alapanyag A zsákokat csak a telephelyen Gadány, Illancs major lehet megvásárolni, postai szállítása nem lehetséges.

gombazsákok

Vásárlási szándék előtt telefonos egyeztetés szükséges. A zsákokat átszövetve adjuk át, ami azt jelenti, hogy évszaktól függően hétig mi tároljuk a megfelelő körülmények biztosításával, gombazsákok kitűnő minőség érdekében.

gombazsákok

Ezután lehet a termesztő helyre szállítani. Természetesen db zsák vásárlása esetén nem szükséges azokat előre megrendelni, de telefonos egyeztetés ez esetben is szükséges.

gombazsákok

Gombazsákok előnyei így lehet ellenőrizni, hogy a gyártás során nem voltak hiányosságok, megfelelő volt a hőkezelés, nem akadt el a csíra adagoló, megfeleltek gombazsákok szövetés körülményei folyamatos termesztés esetén időt is lehet spórolni, így hamarabb fordul termőre a betelepítés után nem elhanyagolható előnye, gombazsákok átszövött anyagot folyamatosan lehet berakni a termesztő helyiségbe, tehát lehetnek bent régebbi termő zsákok is.

Így biztosítható a folyamatosabb árutermelés kevesebb, akár egy termesztő hely megléte esetére is A zsákok mérete Minden egyes zsákot mérlegelünk a töltéskor, súlya 12,5 kg.

gombazsákok

A szokásosnál apróbbra őröljük a szalmát, és préseljük az alapanyagot ezért a térfogata kisebb a kisüzemekben megszokottakéhoz gombazsákok.