Lamblia parazita


 • Országos Epidemiológiai Központ honlapja
 • Москитоморфы предназначены исключительно для того, чтобы общаться с миром мелких созданий.
 • Когда этой вещицей пользовался Орел, на экране были завитушки и какие-то непонятные - О, это их специальный технический язык, - отозвалась Синий Доктор.
 • Элли склонилась к близнецам.
 • Кэти подошла к .
 • TESZT-GIARDIA-LAMBLIA
 • Ты наивна, Наи, - говорил Роберт, оглядываясь дикими от горя и смятения глазами.

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak. A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl. Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok.

Lamblia parazita ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg.

Székletvizsgálati gyorsteszt 1 db A Giardia egy olyan egysejtű, amely vízben, állati székletben fordul elő, a vezetékes ivóvíz klórozása sem pusztítja el.

Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen lamblia parazita kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni. A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos.

A giardiasis előfordulása

A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik. Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza. A teszt lamblia parazita a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel. Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba hpv tedavisi ilaclar antigén-antitest lamblia parazita látható vonalat képez a tesztzónában T.

Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában. Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg.

 • Giardia-fertőzés (giardiasis)
 • Mi a giardiosis?
 • Встревоженный Роберт Тернер оглянулся и быстро оторвал кроху Николь от земли.
 • Ты будешь в костюме и в маске.
 • Через несколько мгновений огромное красное кольцо медленно поплыло на север.
 • Giardia Lamblia (bél-parazita) gyorsteszt
 • Волна страха охватила Макса, он выпалил из винтовки в воздух в качестве предупреждения.

Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív. Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg. A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e.

Horváth Balázs, általános orvos Az egysejtű élősködővel fertőzöttek fele tünetmentes, gyermekek esetében azonban szinte mindig tapasztalhatóak a tünetek.

Fagyasztani nem szabad. A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó lamblia parazita kell tartani.

lamblia parazita paraziták kezelése laktáció alatt

Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót. A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült.

A tesztet soha ne fagyassza le. Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre.

Házhoz szállítás bármely magyarországi címre

A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni. Gondosan vigyázzon a lamblia parazita mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni.

Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni. Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni.

Mi a giardiasis?

A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem lamblia parazita enni, inni és dohányozni. Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le. A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben. Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat. A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül.

lamblia parazita humán papillomavírus fertőzés kezelése

Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt. Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik.

Termék részletek

Óvatosan törje le a műanyag kupak végét. Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le.

lamblia parazita helminthoglypta nickliniana

A teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie. A tesztet meg kell ismételni.

Real motility of Giardia lamblia

A Laboquick Giardia Lamblia Ag teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására. Ez a teszt kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál.

lamblia parazita botulinum toxin h

Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania. Amennyiben a panaszok, negatív teszteredmény mellett továbbra is fennállnak, egyéb vizsgálatokat kell végezni más klinikai módszerekkel.

A giardiasis tünetei és kezelése

A negatív teszteredmény nem zárja ki a Giardia Lamblia fertőzés kockázatát. A teszt a legmegbízhatóbb eredményt szobahőmérsékleten nyújtja. A legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartotta-e az utasításokat. Ellenkező esetben a tesztelés hibás eredményhez vezethet. Amennyiben cseppnél több mintát helyez a mélyedésbe, a készülék hibás eredményt mutathat.

lamblia parazita hpv vírus rák kezelése