Nitazoxanid enterobiasis, Nitazoxanid pinworms ellen


Pinworm tojások hogyan kell kezelni Fascioliasis annak helmintája Mi a fascioliasis? Monepantel : hatásos különféle gasztrointesztinális keresztező férgek ellen, beleértve azokat is, amelyek más antihelmintikus osztályokkal szemben rezisztensek Spiroindoles pl.

Enterobius vermicularis

Derquantel : hatékony egy sor gyomor-bél rendszerben, nitazoxanid enterobiasis az egyéb antihelmintikus osztályokkal szemben ellenállókat is A pelletierin-szulfát hatásos különféle szalagféreg, gyűrűsférgek és fonálférgek ellen.

Az artemisinin antihelmintikus aktivitást mutat. Anthelmintikus rezisztencia A paraziták azon képessége, hogy túléljék azokat a kezeléseket, amelyek általában az ajánlott adagok mellett hatékonyak, komoly veszélyt jelent a kis kérődzők és lovak féregparazitáinak jövőbeni ellenőrzésére.

karcsúsító készítmények férgekkel nyaki condyloma kezelése

Ez különösen igaz a fonálférgekre nitazoxanid pinworms ellen, és elősegítette az amino-acetonitril- származékok kifejlesztését a gyógyszer-rezisztens fonálférgek elleni kezelésre, valamint az endoszimbiotikus Wolbachia baktériumok ellen alkalmazott antibiotikumok feltárására. Az ellenállást a " ürülék peteszámának csökkentése " értékkel mérik, amely nitazoxanid enterobiasis helminták különböző típusainál változik.

neuroendokrin rák reddit féreglyukakra nincs recept

Az antihelmintikus gyógyszerrel történő kezelés olyan férgeket öl, amelyek fenotípusa érzékenyvé teszi őket a gyógyszer ellen, de a rezisztens paraziták túlélik és továbbadják "rezisztencia" génjeiket. Az ellenálló fajták felhalmozódnak, és végül a nitazoxanid enterobiasis kudarca következik be.

Lásd még.

a drontális féreglyuk mellékhatásai cink kenőcs férgek férgekhez