Parazita terhelések


Ez egy nagyon egyszerű kérdés, mégis nehéz rá válaszolni. Talán ha lenne ilyen módszer, akkor nem lenne ennyi gyógyíthatatlan betegség.

Létezik ilyen módszer egyáltalán? Én sok helyen tanultam, de senki sem mutatta hogyan kell mérni a parazitákat. Ha jól emlékszem, parazita terhelések arról sem beszélt senki, hogy milyen fontos felderíteni a szervezet parazita terhelését. Amit tudok, és ahogy én mérem, az teljes mértékben saját tapasztalat.

Relatív parazita. Parazita készítmény a tüdőben, Parazita készítmények a májban

Nem titok hogyan csinálom, így hát, ha senki sem beszél róla, akkor majd én elkezdem. Először csak a légúti betegségeknél kérdeztem a szervezetet, hogy van-e valamelyik parazitából többlet.

Továbbiak Kórokozók jelenléte a szervezetben Nem is gondolnánk, hogy mennyi nemkívánatos parazita használja testünket. Ha nem fordítunk rá megfelelő figyelmet, súlyos betegségek okozói lehetnek.

Mert ugye a baktériumokkal parazita terhelések élünk, meg a gombákkal, vírusokkal, így nem kérdezhettem azt, hogy van-e egyáltalán parazita terhelések szervezetben ilyen. Aztán néha olyan helyen is mutatta a parazitát a tesztem, amire nem számítottam.

Például gombát a fülben, vírust az idegrendszerben. Félszáz beteg után már kezdtem gyanakodni, hogy akkor is lehet vérszívó a szervezetben, ha az ember nem is gondolná, ezért érdemes megnézni minden egyes vizsgálatnál. Ekkor derült fény arra, ahogy a férgek visszeres elváltozást okoznak, az agyban, burokban tenyésző paraziták meg epilepsziás rohamokat váltanak ki. Örültem neki, hogy van kolposzkópiával kondilómát tártak fel működőképes sémám, amivel mindig meg tudom oldani az eseteket.

Hiszen amikor a felfedezett parazitát kiirtottuk a szervezetből, akkor a betegség eltűnt. Pánikbetegségnél például az idegrendszert megtámadó vírus vagy baktérium pár hét alatt kiirtható, s megváltozik a paciens viselkedése, közérzete.

parazita terhelések

Olyan problémákra is adott megoldást a parazita terhelés vizsgálata, amiről álmodni sem mertem. Aztán kiderült, hogy még mindig nem minden esetben érzékelem a valódi okot, a tényleges terhelést a szervezetben. A saját gyerekem lett beteg, és értetlenül álltam a gyulladása és fájdalma előtt, mert a tesztem nem mutatott parazitát.

 • Előrehaladott prosztatarák
 • Milyen paraziták élhetnek a beleinkben és milyen panaszokat okozhatnak?
 • Bélféreg - Így szabaduljunk tőle! | BENU Gyógyszertárak
 • Kórokozók Candida parazita nehézfém terhelés. « szoboszlosound.hu
 • Féregpete- és protozoonvizsgálat | Lab Tests Online-HU

Kell lennie parazita terhelések valaminek — zakatolt az agyam egyfolytában. Az agyam tudta, hogy az információ, a válasz létezik, csak én nem tudom felfogni. Hol van a segítség, aki most láthatóvá teszi számomra a láthatatlant? Hol van, aki megmutatja, hogy mi támadta meg a gyerekemet, hogy ilyen erős tünetei lettek? Ha valamit erősen akarunk, és az egész parazita terhelések ettől a vágytól visszhangzik, akkor előbb-utóbb válaszra találunk.

Allergia ellen a parazitafertőzés is védelmet nyújthat

Jött is a segítség, éreztem, ahogy megváltoznak az energiák. Feltettem a kérdésemet: ugye van ott valami? Igen — jött a válasz.

Helmint források Parazita megelőző intézkedések. Helminths a férgek a vérben vannak meghatározva.

Az egy parazita? Olyasmi, de nem az, amire Parazita terhelések gondolsz.

parazita terhelések

Te csak a földi rezgéstartományt érzékeled. Olyan, mintha a zongora billentyűiből csak egyetlen oktávot használnál, és a többiről nem is vennél tudomást.

Parazita terhelések

Más parazita terhelések is vannak, s ezekben az oktávokban is felfedezhetőek a paraziták. Kirajzolódott előttem egy sáv, amit eddig is ismertem. Ahogy tapogattam a nagy semmiben, lassan egyértelművé vált, hogy felette is van valami, egy másik sáv.

Itt keressem? Nem, ez a marsi oktáv, parazita terhelések csak keress tovább. A következő sávban a jupiteri rezgéseket lehetett azonosítani, s ennél is még eggyel tovább kellett mennem, az orioni sávba, hogy felfedezzem azokat a rezgéseket, amelyek a gyerekemben mint idegen rezgések megtalálhatóak, s ilyen szempontból ugyanúgy viselkednek, mint a paraziták.

parazita terhelések

A mellüreg, a homloküreg és a füle is tele volt olyan parazitákkal, amelyek a földi tartományban baktérium névre hallgatnak. A rezgés beazonosítása után tudtam csak meghatározni, hogy mivel lehet ezt kioltani. A Smilax teát választotta a szervezet, másra nem reagált.

Kórokozók Candida parazita nehézfém terhelés.

Ezen kívül energetikai kezeléseket alkalmaztunk, mert a mandulái annyira begyulladtak, hogy az ivás is nehézséget okozott. A nyirokcsomók a fején érintésre is fájtak. A plejádiak fénykoporsóját használtuk, illetve a szeretet végtelen gyógyító erejét, és folyamatosan tisztogattuk a nyirokrendszert. Aggódó apukája elvitte orvoshoz, ahol megállapították, hogy mononukleózisa van a gyereknek, de már a visszahúzódó szakaszban. Az orvos megkérdezte, hogy hogyhogy nem halt ebbe bele kórházi kezelés nélkül?

Parazita terhelések. Parazita terhelés - Maraboszi

Azóta azt is tudom, hogy a földi sáv alatt is létezik egy oktáv, ez pedig egy vénuszi rezgést ad. Lehetséges, hogy további oktávok is vannak, amiket még nem tapasztaltam meg, de most már éber vagyok, figyelek, és keresem minden gyulladás mögött a parazita terhelést, mert most már tudom, hogy annak ott kell lennie.

Persze most mindenki azt kérdezi, hogy honnan jönnek ezek a paraziták.

 1. Allergia ellen a parazitafertőzés is védelmet nyújthat
 2. Allergia ellen a parazitafertőzés is védelmet nyújthat Az indviduális tanácsadás.
 3. Papilloma vakcina ára
 4. Parazita terhelések, Parazita tisztítószer
 5. A szájüregi rák évente 3000 eset
 6. Parazita terhelések. Paraziták a szervezetünkben: mikor gyanakodjunk? - HáziPatika
 7. Allergia ellen a parazitafertőzés is védelmet nyújthat Szerző: WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró A kutatók megfigyelései azt támasztják alá, hogy a kórokozóktól egyre inkább mentesített környezet az elmúlt évtizedekben hozzájárulhatott a különféle allergiák és az asztma világszerte tapasztalt - egyre erőteljesebb - terjedéséhez.

Én is azt kérdeztem anyaként, s vádoltam mindent és mindenkit, aki megfertőzte a gyerekemet. Na, ezzel megint jó kis hirdetést ragasztottam az aurámra, és jött is az információ válaszul.

Helmint parazita terhelés

Valaha az emberi szervezet a Schumanni parazita terhelések, azaz 7,83 Hz-n rezgett. Nekem azt tanították, hogy minden, ami ez alatt rezeg, az megbetegít bennünket, s minden, ami ennél magasabb rezgésű, az a gyógyítónk. Viszont tudjuk, hogy a rezgésszámunk elkezdett emelkedni, és már régen nem igaz a Schumanni frekvencia.

Akkor hogyan is van ez? Ami régen a gyógyítónk volt, az most a változás következtében a megbetegítőnkké vált? Tegyük fel, hogy az én rezgésem most 20 Hz. Ha korábban 15 Parazita terhelések élelmiszert ettem, akkor az támogatta az egészségemet, aztán egyszer csak hopp, már nem támogatja, sőt. Vagyis ugyanazok a dolgok teljesen más minőségben hatnak ránk, s újra meg kell tanulnunk, hogy ki a barát és ki az ellenség.

Parazita terhelés

Alkalmazkodnia kell a szervezetünknek ezekhez parazita terhelések megváltozott rezgésekhez. Mi van az Energy készítményeivel? Azoknak mennyi a rezgésszáma? Ők még mindig a gyógyítóink?

Parazita szerek.