Méregtelenítő tábor


méregtelenítő tábor

Két héten belül, de legalább méregtelenítő tábor munkanappal a tanfolyam indulása előtt a befizetett összeget átvezetni más alkalomra vagy tanfolyamra csak abban az esetben tudjuk, ha az eredetileg befizetett tanfolyamon a befizetők száma az induláshoz szükséges minimális résztvevőszám felett marad.

Ha a lemondással a tanfolyam már nem tudna elindulni a résztvevők száma miatt, úgy nincsen mód az átvezetésre.

A böjttábor díja: 49.900,- Ft*

A tanfolyam előtti három munkanapon belül méregtelenítő tábor nem tudjuk a befizetett összeget más alkalomra vagy tanfolyamra átvezetni. Már megkezdett tanfolyam esetén nincsen mód arra, hogy amennyiben a résztvevő bármilyen ok miatt nem jelenik meg egy vagy több alkalmon, úgy a hiányzó alkalmak későbbi időpontban pótlásra kerüljenek.

  • Méregtelenítő, léböjt csomagajánlataink - Synergy Léböjtház
  • Méregtelenítő tábor Zebegényben
  • Böjt Tábor | Andrási Betty

Hiányzás miatt a tanfolyam nem újrajárható. Elindult tanfolyam esetén a befizetett összeg nem átvihető más tanfolyamra vagy időpontra, függetlenül attól, hogy a résztvevő megjelent-e az elindult tanfolyam alkalmain. A tanfolyamszervező — amennyiben nem jön össze az induláshoz szükséges létszám — a tanfolyamot a tervezett induláshoz képest legkésőbb 3 munkanappal lemondhatja.

méregtelenítő tábor

A létszám szempontjából a méregtelenítő tábor számítanak. Hozott ebéd melegítésére a helyszínen nincs lehetőség és mikrosütő sem áll rendelkezésre.

méregtelenítő tábor

Felvételt készíteni tilos A tanfolyamokon és előadás-sorozatokon kép- és hangfelvételt kizárólag a Szervező készíthet. Parkolás A tanfolyamhelyszínnek nincs saját parkolója.

A környéki utcák munkanapokon 20 óráig fizetősek, hétvégén díjtalan a parkolás.

Léböjt Tábor 2020

Fizetni a parkolóóráknál vagy sms elküldésével lehet. Egyéni konzultációs lehetőség Egyes tanfolyamaink esetében lehetőség van egyéni konzultációra is.

Léböjt Tábor Méregtelenítő táborok A mindennapi stressz, a méregtelenítő tábor, a sok munka kerek féregtabletták és giardia hatalmas elvárások mázsás súlyként nyomják a vállunkat. Ebből segít kiszakadni a léböjt tábor, ami az egyik legrégebbi, ösztönös gyógyítási módszer. Léböjt Tábor Jelentkezz most, itt az ideje, hogy a 8 napos léböjt tábor ban valósuljon meg és ne a jövő évi bakancs listádra kerüljön! A léböjtkúra szinte teljes koplalást jelent, azaz semmilyen szilárd táplálék fogyasztása nem javasolt. Csak folyékony italok fogyasztása javasolt, víz és gyógyteák.

Amennyiben ezzel élni szeretne, kérem, jelezze ezt a tanfolyamvezetőnél, a recepciósunknál vagy a Napfényes Élet Alapítvány elérhetőségein. A szerződés a tanfolyam helyszínén, a tanfolyam megkezdése előtt kerül kitöltésre.

méregtelenítő tábor

A képzési szerződésben foglaltak elfogadása, annak aláírása a tanfolyamon való részvétel előfeltétele. Aláírt képzési szerződés nélkül, illetve az abban szereplő pontok betartásának hiányában a tanfolyamon való részvétel nem lehetséges.

Test, szellem, lélek - Léböjt tábor a Flavantic szervezésében

Amennyiben bármelyik fél a szerződésben foglaltakat figyelmeztetés után sem teljesíti, a másik fél a szerződés méregtelenítő tábor felbontását kezdeményezheti. Lelkiség, önismeret.